dinsdag 30 maart 2010

Hoe zou je dag eruit zien als je volgens de reclame blokken zou leven.

Ik begin de dag met een ontbijtje van Special K's minibreak, niet ideaal, maar vooruit.
Dan ga ik mijn gezicht een behandeling geven met L'Oreal Youth Code creme, daar blijven de rimpels van weg en die er al zijn verdwijnen na 14 dagen... pff... zou het echt?
Vervolgens ga ik naar de keuken waar ik een potje Olvarit babyvoeding verorber en trek mijn Sketchers, Shape-Up schoenen aan om een eindje te gaan wandelen, dat is afvallen zonder extra oefening.
Thuisgekomen doe ik mee aan de Olvarit wedstrijd, ik moet dekseltjes sparen om iets te kunnen winnen.
Dan is het tijd om een Allways Instant Dry te gebruiken, altijd een droog gevoel en meteen daarna moet ik een Crystal Clear nuttigen want ik help dan iemand in de derde wereld aan betere leefomstandigheden, da's nooit verkeerd toch?

Oh, Venus Embrace is aan de beurt, even zorgen voor extra gladde benen en andere plekken waar haar zit, waar het niet zou moeten zitten volgens de reclame.
Dan is het tijd voor een workshop van Crystal Clear (en maar drinken) ook al ten bate voor vrouwen in de derde wereld.
Na de workshop mag ik Mars Mini's eten en kan ik een gratis kaartje winnen voor een avonturenpark. Meteen doen!
Oh, tijd om te gaan slapen met Bional Nachtrust met natuurlijke melatonine. Gelukkig, met al die drukke bezigheden ben ik wel aan een slaapje toe.

Na m'n slaapje meteen aan de slag met Free'e Bosch, de stofzuiger met het 15 mtr lange snoer, vrijheid zegt de reclame erover... vrijheid, ja hoor... geloof je het zelf? Je moet toch stofzuigen of er nou 5 mtr of 15 mtr aanzit, het blijft werken...

Ah, dan is het tijd voor de wasmachine met Vanish Oxy Action met vlekzoekertechnologie, het belooft je een ultra schone was. En als je er hoofdpijn, spierpijn of wat voor pijn dan ook van krijgt, neem je even een Nurofen, dat dringt meteen tot de kern door en ben je overal vanaf. Nog even een wasje met Vanish Oxy Action Christal White, speciaal voor de witte was en mag ik even gaan zitten in die mooie leunstoelen die praten, om samen met Ziggo het interactieve tv kijken te beoefenen.

Oeps, niet te lang want het is alweer tijd om mijn haar te gaan wassen met Innovatie Fructis Color Resist van Garnier. Ik heb het er maar druk mee...
Als dat gedaan is, moet ik nog even naar het Kruidvat want ze hebben een aanbieding van Nivea en die mag je niet mislopen anders gaat het fout met je complexe huid, dus moet ik eraan geloven.

Zo ziet mijn dag eruit volgens een reclame blok van 's ochtends 10 uur...

© Mamouna

Geen opmerkingen: