dinsdag 13 maart 2012


deze grote granny heb ik vandaag gehaakt, het patroon komt van ©chris simon 2004, www.yarncrazy.com

het originele patroon is in het engels en ik moet zeggen dat het haken vanuit het engels me prima afgaat... het vertalen daarentegen is andere koek, dat is best lastig... als je het patroon wilt, kun je het vinden bij : haken, hipper kan bijna niet (link staat rechts op m'n blog)
en wat was het gister lekker weer ! voor het eerst weer de draaimolen met was buiten gehad, zalig...ik heb meteen m'n blauwe flessen die in een kast in de tuin lagen, schoon gemaakt en in de vensterbank gezet, staat leuk met het zonnetje erop...
de lidcactussen staan inmiddels voor de derde keer in de bloei, hoe ik het doe weet ik niet, maar het gaat lekker zo !


't plekje op de kast even opnieuw ingericht, had zaterdag een bloemetje meegenomen... staat best fijn zo...


dat was het weer even voor nu,
greetz mamouna

Geen opmerkingen: