dinsdag 6 maart 2012

't zonnetje in huis

dinsdag, 6 maart 2012het is weer zover, de zon komt in de kamer op de bank en ja hoor, meneer ligt heerlijk lui in de zon...

ik zit op de bank tegen de zon in te kijken, te overwegen of ik de zonwering voor 't eerst dit jaar naar beneden zal doen maar als ik hem dan zie liggen, vind ik het zielig om te doen... dus maar even niet...

hoe lui kun je zijn ?

ik ga zo even m'n tablet ruilen (hoop ik), 't ding was aan 't downloaden en deed daarna niets meer, niet uitgaan en daarna niet meer aangaan, lekker... ! vanmorgen even gebeld en ik kan hem ruilen ondanks dat er op de bon staat dat dit artikel niet geruild of geretourneerd kan worden.
als ze moeilijk doen moest ik zeggen dat ik gebeld had en dat het een garantiekwestie is en dan moeten ze ruilen voor een nieuwe... ben benieuwd of het lukt... afgelopen zaterdag aangeschaft en nu al kaduuk, nou is het wel geen toppertje (een polaroid bij de kijkshop) maar ik mag toch wel verwachten dat hij het iets langer doet dan 3 dagen... en dan hoop ik ook dat ik hem hier kan ruilen anders moet ik er nog voor naar amersfoort ook !

ik ga meteen even met m'n camera langs de bloemist, hopende dat hij weet wat voor plant ik van moeders in de vensterbank heb staan, dat het een soort orchidee is, weet ik maar wat voor een ?


hij bloeit op het moment als een tierelier, wat ik niet verwacht had, ik heb totaal geen groene vingers voor bloeiende planten... groene planten gaan redelijk goed, zolang ze niet elke dag water hoeven...

en meteen ook even een bloemetje meenemen voor buurman frans, die is jarig vandaag...
't bloemetje is een plantje geworden, een sanseveria maar dan in een nieuwe variatie : de gevlochten ! afgelopen zaterdag gezien bij rob verlinden en nu had de bloemenwinkel hem... best leuk


hij was er blij mee en je hebt er tenminste wat aan... een bos bloemen is een stuk duurder en staat hooguit een week op tafel en deze kun je lekker verwaarlozen en hij blijft het doen...

greetz en tot laterz

Geen opmerkingen: