zaterdag 10 maart 2012

middagje blogbezoekjes

ik heb de hele middag niets anders gedaan (ja, tussendoor voor 't eten gezorgd) dan blogs bekijken en heb er een aangetroffen waar ik regelmatig naar terug zal keren : blij dat ik brei, gelukkig staan er niet alleen brei artikelen in maar zoveel leuks om te haken... (anders had ik m'n breipennen nog op moeten zoeken)
ik ga ook wat patronen plaatsen binnenkort op m'n haakclub...

verder op internet aangetroffen : tassen van dolce & gabanna, ze kosten gemiddeld €2500,--, is het niet schandalig ? alleen voor 't etiketje... :(
ik ben blij dat een tas zelf haken stukken goedkoper is...deze is wel mooi, maar wat zou hij moeten kosten ? veel leuker is om zelf een poef aan te schaffen en te gaan puzzelen...

vanavond een saaie tv avond, dus maar een film gehuurd :

't is wel een aardige film als je ondertussen met de laptop op schoot zit, makkelijk te volgen... en zo af en toe kan zelf ik erom lachen... man en kind liggen regelmatig in een deuk als de pinguins weer komisch bezig zijn...

voor vandaag heb ik niets meer te melden, ga zo afsluiten en naar m'n mandje

greetz mamouna

Geen opmerkingen: