zaterdag 24 maart 2012

zaterdag, 24 maart 2012

van de week niet veel bijzonders gedaan... met bas naar de ortho geweest, hij heeft nu voor de eerste keer een dikkere draad door zijn slotjes gekregen, 't zit weer ff vreemd...

en uiteraard aan het haken geweest, ik heb een pannenlap van moeders moeder nagehaakt, hij is nog niet af, maar wel hard onderweg...

de ouwe pannenlap ooit gehaakt door moeders moeder
het eerste deel van de nieuwe pannenlap

en 't kleurtje erin met het originele garen wat mijn moeder nog had liggen in de kast...(het eindresultaat volgt nog...)


tijdens het uitlaten van moos zag hij weer een paar zwanen en ja dan moet je wel even vertellen dat de kant van jou is !


lekker in de tuin zitten in de voorjaarzon, zo verdiept in zijn boek... dat komt zelden voor dus even op de gevoelige plaat vastgelegd, dit was het boek waar hij zo in verdiept was :
marco heeft een aantal jaar een blog waar hij elke week een verhaaltje schrijft over van alles... en nu waren het 250 verhaaltjes en besloot hij ze te bundelen en te laten printen... 't ziet er professioneel uit, toch ? we zijn ook trots op hem... !

vanmiddag naar de nieuwe intratuin in zevenhuizen geweest, tjonge die is me groot... 3 nieuwe tuinstoelen gekocht, ik ben blij dat ik de bon even goed nakeek (omdat ik dacht dat er geen korting van een paar plantjes af was gegaan, dat scheelde 4 euro) want voor de stoelen had de streepjescode per stoel 20 euro meer gerekend dan wat er op de prijskaart in de winkel stond, scheelt ff 60 euro in totaal !


bas en moos als scooby en shaggy onderweg in de auto naar intratuin...


en nu weer even achter lappie, alles bijwerken en wordfeuden met agnes, frans en nog wat mensen met de tv op de achtergrond...

tot de volgende keer
greetz mamouna

Geen opmerkingen: