vrijdag 8 juni 2012

Punniken, wie kent het nog ?

Kortgeleden kwam ik mijn oude punnikklos tegen en dacht, ach waarom niet ? Ik was begonnen maar het viel wat tegen, ik vond het sliertje te dun worden dus moest ik iets anders verzinnen... tot ik bij jeanette een zelfgemaakte klos tegenkwam...
Ik heb er mijn eigen draai aangegeven en dit is het resultaat :'t Is een oude koker van pakpapier, vrij stevig en de 'haakjes' zijn een soort visjes (die gebruik je bij haken/breien met meerdere kleurtjes), top afgeknipt en er 8 rondom geplakt... met een borduurnaald (zonder échte punt) gaat het omhalen van de draad het best...Zoals je ziet komt er al een aardig 'vis'netje in... er hangt inmiddels een cm of 4 in de koker... Ik hoop dat het koord dik genoeg wordt om handvatten van te maken voor m'n nettas...


Dit is hem... Ik hoop dat het gaat werken dan heb ik voor de vakantie een lekker tasje om even op de camping een klein boodschapje te doen...Greetz Mamouna

Geen opmerkingen: