woensdag 16 januari 2013

Gelukt, niet gelukt en sneeuwDe appeltaart die ik gister heb gebakken prima gelukt, hij
ligt nu in stukken in de vriezer te wachten tot
zaterdag...
Dat gebeurt er als je aan de telefoon zit en vergeet
dat je de aardappels opgezet heb, dan slaat je
neus alarm en zijn de aardappels aangebrand...

Even met de hond sneeuwballen gooien, ik wist
niet dat ik er zó uitzag als ik aan 't gooien was...

Let op de actie in de foto !
Ergens boven in beeld zweeft een klomp sneeuw en Moos
maar zoeken als het neerploft...


Verder vandaag een prima dagje gehad : ik heb een organisatie gevonden die gehaakte baby spulletjes naar een dorpje in Roemenië brengen, persoonlijk afleveren bij een weeshuis en een ziekenhuis, dus ik kan aan de slag met Project 2013 ! Ben achter de schermen al druk bezig met verzamelen van patroontjes en aan het neerzetten op een club.

Nu nog zien hoeveel leden van de 40 die zich aangemeld hadden er werkelijk mee gaan haken, ik hoop dat het er veel zullen worden...

Greetz Mamouna

Geen opmerkingen: