donderdag 31 januari 2013

Ouwe doos...

Ik ben bezig geweest met het herorganiseren van m'n wolletjes en katoentjes... pff, wat een karwei !


Het ruimt wel op, ik moest wel 2  mega kratten aanschaffen want m'n ouwe kratten waren gewoon te klein ! 't Spul staat nu naast de kasten en achter de bank dus niet meteen in 't zicht... zolang ik bezig ben met project 2013 zal het hier blijven staan en later... ach, dat zie ik dan wel weer...

Bij het nazoeken van de zolder kwam ik een plastic tasje tegen (niet het enige !) en daar zat dit in :Oud Durable garen van moeders, hoe ik dit weet ? Moeders haakte altijd met garen nr. 10 van Durable, ik geef de voorkeur aan nr. 8... En wat dacht je van de losse streng katoen ? Die moet echt eeuwen oud zijn, ik herinner me van vroeger dat we op de markt wol kochten op de streng en dat mijn moeder dan met haar handen omhoog zat met de wol eromheen en m'n vader bollen maakte, of andersom... en toen ik groot genoeg was, mocht ik het ook proberen en tjee, wat zaten m'n duimen vaak in de weg !

Zo zie je maar wat er een herinneringen in een plastic tasje kunnen zitten...

Greetz Mamouna
Geen opmerkingen: