maandag 25 maart 2013

De afgelopen week..........


......... weer fijn bezig geweest met een aantal dingen... 

Onder andere het omhaken van de babydeken met de vele kleurtjes... Ik heb van Carla een grote bol witte wol gehad waar zij niets mee kon, of ik er iets aan had ? Jaaaaaah, tuurlijk... ! Ik gebruik hem om een rand om elk kleurtje te maken in de kettingsteek en 't wordt best mooi... De deken is bijna af en dan volgt de klaar foto...


Afgelopen vrijdag heb ik een pastasalade gemaakt :Wat Bas hier nou zo ontzettend leuk vond, weet ik niet, hij moest er zelf in ieder geval erg hard om lachenEn toen toch maar serieus aan het eten geslagen, 't was weer prima gelukt, de salade was nog half warm wat hem eigenlijk lekkerder maakte dan de vorige keer, toen hebben we het koud gegeten...


's Avonds om half negen een uur lang in 't donker gezeten voor 't Wereld Natuur Fonds... Ik vraag me af hoeveel mensen er aan meegedaan hebben wereldwijd gezien... Op tv waren wel wat beelden in het journaal te zien van wat gebouwen in grote steden die het licht uitdeden maar ik vond het maar magertjes, bij de meeste gebouwen die er om heen stonden bleef het licht gewoon branden... Zo heeft het ook niet veel nut gehad...

zo ziet bas er uit als er geen licht brand... creepy toch  ?

Manlief is zaterdag bezig geweest met de laatste resten behang te verwijderen, eerst de klok veilig op zolder gelegd en toen voorzichtig rondom het stopcontact het behang verwijdert en de rest achter het gordijn en de verwarming is er ook af... 
Ik ben gisteren begonnen met de geschuurde delen in de grondverf te zetten... pff... dat viel nog niet mee, ik geloof dat ik liever behang krab dan dan ik verf... het kostte me meer moeite dan ik verwachtte...

Ik heb ook weer een nieuw patroon ontdekt en ben meteen met een katoentje aan de slag gegaan voor een babyslab... mss haak ik er een uiltje op in de vorm van een applicatie, moet ergens een patroon hebben staan. lijkt me wel grappig...
En dan nog één in 't roze en wit met mss een bloem applicatie...


Morgen eerst Bas naar school brengen, jammer dat m'n wolwinkeltje dan nog niet open is, ik kom lichtgroen tekort voor m'n dekentje... Het scheelt zo'n 30 stokjes en dan is de kleur af, balen dus... ik had 't liefst meteen even doorgereden, met dit weer is het geen optie om een uur te moeten wachten in de auto... 

Bas heeft morgenavond een opvoering van Revolting Rhymes van Edgar Allan Poe geloof ik, hij is de verteller bij 't sprookje van de drie biggetjes en de boze wolf en alles is in 't engels... Hij blijft op school eten en is eigenlijk best wel een beetje nerveus... 't Zal allemaal wel meevallen... 

Verder heb ik niets meer te vertellen... 
Fijne avond en greetz van Mamouna


Geen opmerkingen: