vrijdag 27 september 2013

vandaag....

Ik heb vandaag wat kleurtjes bij elkaar gezocht voor een kussen van granny's, niet voor mezelf maar voor de moeder van een vriendin :De hoofdkleuren moeten donkerbruin en ecru worden en dan wil ze er nog een kleurtje bij in het (hou je vast) : roestroodbruinachtig ? Tja, wat moet je dan... 
Volgende week komt ze even langs om kleurtjes uit te kiezen want zelf hieruit kiezen voor iemand die ik niet ken, valt niet te doen... Ik hoop dat ze een keus kan maken... :)

Nog even naar de dierenarts geweest met Moos op controle, vorige week is zijn gebit schoongemaakt en had ze wat wild vlees weggehaald, penicilline kuur meegekregen en vandaag na laten kijken of er geen ontstekingen zitten... gelukkig : alles goed... Moos heeft wel de hele praktijk bij elkaar geblaft, daar is hij 'enig' in !

Vanavond lekker niets doen (haken), tv kijken denk ik... weet nog niet wat en als dat niets wordt ga ik denkelijk uit verveling de trap vegen en de kamer want morgen komt er visite en dat heb ik nog niet gedaan... (foei voor mezelf !)

GreetzGeen opmerkingen: