donderdag 5 december 2013

De wolletjes/katoentjes kast !
En hier issie dan : de kast van Ikea !


Een heerlijke kast waar lekker veel ingaat (dacht ik), hij staat nog niet helemaal op zijn plaats, er moet nog even een stopcontact verplaatst worden omdat hij anders niet tegen de muur kan staan... dat komt wel na de kerst... nu kan de kattenbak nog even in de kamer staan tussen de kast en de keuken in... later gaat die naar de gang en kan 't opgeschoven worden...


De katoentjes puilen de la uit (de grootste la), ik wist niet dat er zoveel katoentjes in een grote krat konden... tjonge, nu pas besef ik hoeveel ik eigenlijk in de afgelopen jaren bij elkaar heb gekocht...


Dit zijn de kleurigste wolletjes die ik heb, in de andere laden zitten restanten en wat overige bollen uit het verleden... minder kleurrijk, maar prima om mutsen van te breien...

Ik ben er echt blij mee, het enige wat ik wil vervangen zijn de knoppen, dat zwarte vind in totaal niet leuk... dus op zoek naar rechte knoppen en OMHAKEN !

Ik kreeg van een vriendin deze tip :


Ze vond deze foto op een zweeds blog... enig toch ? Maar dan in het blauw !

Greetz Mamouna


Geen opmerkingen: