Stevige maaltijd
:
Aardappel champignon soep
Voor drie personen, grote eters heb je nodig :
7 ons aardappelen
blikje champignonsoep
bloemkool (naar eigen behoefte)
blikje sperzieboontjes (bonduelle klein)
blikje doperwtjes (bonduelle klein)
soepgroenten (naar eigen smaak)
wortelreepjes julienne (naar eigen smaak)
bal gehakt
Werkwijze :
Je kookt de aardappelen en maakt er puree van, flink prakken dus…
De bloemkool samen met de reepjes wortel koken...
De champignons schoonmaken, in plakjes snijden en opbakken…
De gehaktballen braden of opwarmen (ik had ze nog in de koelkast staan )…
Het blikje soep
in de pan doen, de puree erbij en op een laag vuur verwarmen… De champignons,
bloemkool, worteltjes, soepgroenten, sperziebonen en doperwtjes toevoegen en
langzaam warm laten worden… Let er op
dat je soepgroenten goed garen...
Neem een diep
bord en schep de soep op, leg in het midden je bal gehakt en eet smakelijk !
Greetz Mamouna
Geen opmerkingen:
Een reactie posten