donderdag 6 februari 2014

fantasy plaatjes

In een grijs verleden had ik via onze ouwe provider een website waar ik het leuk vond om daar van alles neer te zetten aan gedichtjes, foto's, rijmelaarijtjes en 'one-liners'... zelf een achtergrondje erin plakken en van alles mee te doen, zelfs in html-codes...

Ik ontdekte in die tijd ook de fantasy plaatjes en dit is een van de eerste plaatjes die ik op die pagina plakte...


Een tikkeltje gewaagd maar dat moet kunnen, toch ?Zo ben ik ook aan m'n logo gekomen, een schilderij gemaakt door luis royo (of was het nou boris vallejo ?) Ik haal die twee altijd door de knoop...Ik heb deze afbeelding in de loop van de tijd bewerkt met Paint Shop tot wat het nu is... dit is het origineel...


en m'n 'bibi', zo heette deze foto op internet en zo ben ik hem blijven noemen...


Zo kan ik wel even door blijven gaan maar er is zoveel moois uitgebracht dat dat ondoenlijk is... Misschien dat ik in de toekomst wat vaker aandacht besteed aan dit soort afbeeldingen... 't Blijft toch trekken...

Greetz Mamouna
Geen opmerkingen: