zaterdag 30 mei 2015

Geld

Ik heb een tijdje terug via Marktplaats gereageerd op een advertentie...Ik wilde een baby pop kopen maar niet voor zoveel geld als ze in de winkel kosten, dat gaat me net ff te ver om zo af en toe wat gehaakte baby kleertjes te passen... Dus met frisse moed aan de zoek.,.
En eentje gevonden ! (15 mei)
Stoffen lijf, 50cm groot, ideaal dus...

Contact opgenomen met milsani21 om te horen of ze de pop nog had... Ja, die had ze nog en als ik zou betalen dan zou ze hem zo gauw mogelijk opsturen... De pop kostte een tientje en de verzendkosten zijn 7 euro, dus bij elkaar 17 euro...
Marco heeft keurig het bedrag over gemaakt naar f.dik want die naam stond bij de bankgegevens...

Ik kreeg een berichtje dat ze de pop nog even niet kon versturen want ze moest voor een paar dagen naar het ziekenhuis en 't zou pas rond 20 mei worden... Geen probleem, meldde ik terug...

Na 20 mei begon ik met toch af te vragen waar de pop bleef, dus een mail gestuurd met de vraag wanneer ze hem zou versturen... Antwoord was : binnen twee dagen zou ze hem op de post doen... Ik hoefde me geen zorgen te maken alles zou wel goed komen...

Na twee dagen nog niets in huis, dus wederom een mail gestuurd en erin gezet dat ik Marktplaats zou inlichten en via de bank m'n geld retour zou halen... Ik heb een mail gestuurd (gister) naar Marktplaats (waar overigens de advertentie weg is) en m'n verhaal verteld... Ik heb er zowaar vandaag al antwoord op gekregen : ik moet aangifte doen bij de politie, zij hebben een mailadres waar ik dat kan doen, hoe klein het bedrag ook is, want wat is 17 euro ? Voor ons is er wel overheen te komen... Manlief loopt al een poosje te zeuren dat hij het wel vervelend vindt dat er 17 euro zomaar weg is... Maar ja, er is waarschijnlijk niets aan te doen... Ik denk wel dat ik aangifte ga doen want als milsani21 (f.dik) dit vaker doet, loopt ze lekker binnen...Afijn, gistermiddag kleppert de brievenbus en valt er een envelop (blauw) binnen op de mat... Ik nieuwsgierig als ik ben, meteen openmaken, je weet nooit wat je terug krijgt.

Ja, ja, terugkrijgen ? Betalen zul je bedoelen !
Een bekeuring voor te hard rijden ! Of we even 103 euro willen overmaken want er was te hard gereden in Krimpen aan den IJssel,.. Nou kan ik me herinneren dat manlief met hondlief twee weken terug een stukje is wezen lopen in Krimpen... en niet eens hardlopen...

Ik heb zelf nog nooit een bekeuring gehad voor te hard rijden en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook best wel eens de limiet overschrijdt... Vooral op de dijk wil ik nog wel eens even te hard gaan... *grinnik* maar daar staan geen camera's of radars...

En 't gekke is dat ik hier niet over mag zeuren want dit kan iedereen overkomen... Alsof er nooit iets misgaat bij aankopen via Marktplaats en ik de enige ben die dat overkomt...

Over weggegooid geld gesproken...

Greetz
MamounaGeen opmerkingen: