maandag 25 mei 2015

Pinkster weekendToen ik van de week Moos uitliet, had ik mijn camera bij me... En dit vond ik wel een apart plaatje, de kleuren vielen me op... Het was heerlijk weer...Mevrouw Zwaan zit nog steeds op de eieren, alleen kan ik er niet meer zo goed bij omdat de bewoners een groencontainer er neer gezet hebben... Waar overigens niets groens inzit maar iets wat op een gedemonteerde wasmachine lijkt... ?
Ik snap niet dat mensen zo'n container voor persoonlijk gebruik inpikken, hij hoort gewoon in het vak te staan bij de rest van de containers die voor een aantal straten te gebruiken zijn...De zaterdag is gewoon verlopen met boodschappen doen en opruimen, Bas met Ard aan het rommelen... De heren (Ard is blijven eten) hadden 's avonds een halve kip met patat en appelmoes en ik had het genoegen van een pasteitje met ragout...
De zondag was een rommeldagje, Bas aan zijn huiswerk, ik heb flink gestreken en Marco heeft de auto gewassen en is later in de middag een eind wezen fietsen, maar liefst 52 km... Bas en hij hebben een pizza verorbert en ik had voor mezelf wat macaroni gekookt met carbonarasaus en ham erdoor...
's Avonds lekker televisie gekeken en gehaakt met Bas naast me op de bank, met z'n 3DS, hij heeft een nieuw spelletje gekocht dus dat moest fanatiek gespeeld worden...

Vandaag : Bas verder met zijn huiswerk, project Nederlands boek, verslag schrijven en zijn wiskunde afmaken...

Marco heeft vandaag van alles gedaan én de aardappelen geschild, lekker in de tuin... 


We zijn volgens hem alle vissen (15 stuks) uit de vijver kwijt... Zo af en toe jagen we een reiger weg als we hem zien landen maar ja, we weten niet wat dat beest 's ochtends om 5 uur uitspookt... Hij was even in overleg met zichzelf of hij nu wél of niét vis zou gaan halen bij een tuincentrum.. Het punt is dat er geen vlakbij is en voor een paar visjes een dik half uur heen en terug rijden had hij niet zoveel zin in...

Ik heb vandaag nog een restje gestreken in de tijd dat Bas aan zijn huiswerk zat, gedeelde smart is halve smart (allebei dingen doen die we niet echt wíllen doen)

en zometeen de keuken in : spinazie, filetlapje en aardappelen... lekker... en vanavond ?
Nog geen idee, zal wel haken en televisie worden, Bas zal denkelijk met Ard op internet hangen en Marco zal boven naar sport kijken...

Greetz MamounaGeen opmerkingen: