donderdag 10 mei 2012

Voorjaar, regen en verveling........

Het is weer voorjaar, nou ja, voorjaar... de blauwe regen bloeit, da's waar maar in het grasveld staat een plas water van de afgelopen regenbuien en de vijver loopt weer over... Ik dacht even lekker naar de markt te gaan maar een natte markt is toch minder hoor...Ook de wilde kastanje staat weer in bloei, en als ik van 't najaar kastanjes wil hebben, moet ik zorgen dat ik de overbuurman te vlug afben ; die stond vorig jaar met de ladder de kastanjes uit de boom te rukken...


En bas is zoooo hard aan 't werk aan zijn werkstuk, dat moet hij volgende week inleveren... en hij heeft er zoooo geen zin in... 't gaat over coca-cola... maar ja, wat moet dat moet...

Verder zit ik wat haakpatroontjes bij elkaar te rapen voor op clubs en eigenlijk verveel ik me een beetje... moet een voering zoeken voor m'n regenboogtas maar weet niet precies wat, afwachten maar, kom vanzelf iets tegen...
En ik kan ook nog engelse patronen gaan vertalen van granny's maar da's eigenlijk niet leuk... het haken ervan is veel leuker ! alleen heb ik ze niet nodig dus... ach, ik zie wel wat ik zo ga doen...

Greetz en fijne dag nog !
Mamouna

Geen opmerkingen: