donderdag 28 juni 2012

nieuwe tas en afscheid van school

Ik ben begonnen met een nieuwe 'granny' tas, een zwarte dit keer... De wol is merk onbekend, ik heb een bol gevonden achter in de kast en als die op is, is het vierkant hopelijk groot genoeg... Ik wil proberen de rest van de tas af te maken met zwart katoen... Een beetje sjieke voering erin en misschien rijg ik een zilver of gouddraad door een aantal gaten... Moet ik nog even over nadenken...Vanavond naar school : afscheidsmusical van Bastiaan ! Ik ben heel benieuwd, hij speelt kruier, ik heb hem een oude stofjas van m'n vader gegeven en een zwarte pet die we ooit in Parijs gekocht hebben en vervolgens nooit gedragen, zo zie je maar dat het soms toch van pas komt...

'k Zal wat foto's maken en morgen/overmorgen wel plaatsen, hier of op facebook...

Greetz voor nu

Geen opmerkingen: