vrijdag 29 juni 2012

Musical en rapport

Zo, het zit er weer op... de lagere school afgesloten !
Gisteravond naar de eindmusical geweest. Bas was de kruier in de trein naar Marseille en onderweg werd een kostbaar juweel gestolen dus iedereen werd ondervraagd, zelfs Bas die van niets wist... Aan het eind van het verhaal bleek dat de gever van het juweel hem zelf had gestolen omdat het geen echt juweel was maar een glazen namaaksel en dat mocht eigenlijk niemand weten.

Na het toneelspectakel werden de leerlingen één voor één naar voren geroepen om een verhaaltje van de meester aan te horen en dan hun getuigschrift te ondertekenen.
Dit is wat de meester over Bas te vertellen had :

Deze jongen houdt wel van een stukje fietsen. Toen wij op kamp naar het Openluchtmuseum gingen, wat al een heel eind was, dacht Bastiaan: "Ik doe er dan wel wat langer over, maar ik fiets gewoon wat extra kilometers."
Wat extra doen is wel aan Bastiaan besteedt. Op school kon je ook vaak wat extra's aan. Je hebt regelmatig aan Plannex gewerkt. Je hebt anderen extra goed geholpen, bijvoorbeeld met het maken van een PowerPoint. Je hebt je cito-toets extra goed gemaakt, wat resulteerde in een 550 score ! Je las extra veel Donald Duckies, volgens mij heb je ze allemaal gelezen !
Ook volgend jaar ga je wat extra's doen. Niet gewoon het VWO, wat al heel knap is, maar het tweetalig VWO. Bastiaan, ik wens je er niet extra veel succes bij, want dat heb je niet nodig, maar wel extra veel plezier ! Je bent een kanjer, nee... een Kanjer - Super - de - Lux - Extra !

Gaaf toch om te horen als je in de zaal zit als trotse moeder (en vader uiteraard)

De foto's zijn vaag omdat mijn camera problemen heeft met inzoomen en scherpstellen. Ik word er gek van... morgen even op ouwe lappie bewerken met psp en dan plak ik de beste hiertussen.

Vandaag heeft hij zijn rapport gehad :


Ook niet echt verkeerd, we zijn het een beetje wezen vieren bij de grote gele M met zijn vriendje Ard erbij... Lekker !

Greetz voor vanaaf, Mamouna

Geen opmerkingen: