dinsdag 10 juli 2012

Tassen en meer...

Sinds lange tijd weer een digiscrap gemaakt, ik had gezegd dat ik mee zou doen deze keer dus vooruit :

Best gelukt al zeg ik het zelf ;)Ik ben weer begonnen met een regenboog-grannytas, dit keer voor mijn schoonzusje, die vond de mijne zo leuk dat ze er toch ook één wilde... Ik ben wel met een andere kleur begonnen om ze uiteindelijk uit elkaar te kunnen houden, ze wilde ook graag rode handvatten, ik zal eens kijken wat het gaat worden, er zijn zoveel soorten...


Ik ben tussendoor ook een breitas aan het haken... Jawel, dat kan... :)
Van een dubbele draad wol op haaknaald 6, dan zou je denken dat het wel opschiet maar dat valt nog tegen, het is een cirkel en die moet toch ongeveer 30cm in het rond worden anders past er geen breinaald in... Voorlopig ben ik er nog niet en ik denk dat er de aankomende tijd geen breinaalden ingaan maar haaknaalden...

Als de cirkel af is, moet er een voering in en dan de zijkanten dichtnaaien, veel werk is het niet meer, maar de bekende laatste loodjes, die wegen altijd...


Intussen is 't kind op kamp van de buurtgroep (die achterste is het en dan zeggen ze nog dat 'ie op mij lijkt) en ligt manlief boven ziek in bed, de strijk is weer voor een groot gedeelte gedaan en ga ik vast stapelen voor de vakantie... Leuk altijd, dat kleren uitzoeken en andere zaken die er nodig zijn... Hoezo stress ? Wie ? Ik ? Welnee......

Greetz en tot de volgende keer...
Mamouna

Geen opmerkingen: