maandag 17 september 2012

't is weer maandag...

Hops, vandaag nog niets uitgevoerd... geen zin... alhoewel : de andijvie staat al op net als de piepers, lekker stamppot van maken, de kipsaucijzen liggen ook al te braden voor morgen (heb de jus vanaaf nodig) en je eten zal maar klaar zijn... scheelt vanavond weer werk dan is het alleen maar opwarmen... een granny vertaald en gehaakt en zelfs op clubs geplakt !

ik vind hem best geslaagd...


ik denk dat ik zo nog ff een toer ga haken aan 't vest wat ik onder handen heb, of nog een rits in een tas ga zetten zodat die ook eens afkomt...
offuh... zal ik toch maar eens gaan scrappen ? ik heb nu van alles en nog wat in huis gehaald en nu zal ik er toch eens iets mee moeten gaan doen, toch ?
of zal ik toch eerst die vingerloze wanten gaan vertalen en op club zetten ? ze zijn wel erg leuk en je kan ze maar beter af hebben dan met kouwe polsen lopen... ik zit me meteen te bedenken hoe ik er een flap overheen kan haken zodat je je vingers kunt bedekken als het erg koud is... maar niet de hele handschoen dan uit hoeft te doen als je ergens moet betalen ofzo... mmmhhhhh... even in de broeikas houden :)

greetz

Geen opmerkingen: