donderdag 2 mei 2013

De laatste tijd...

Zo, weer eens een berichtje, 't is druk geweest de laatste tijd... veel in huis gedaan, gewit, behangen en geverfd én schoongemaakt ! Dat is altijd het meeste werk en je blijft stof afnemen, pff... Ik kom er niet doorheen, zo is alles glimmend en zo is alles weer dof en daar ga je weer... natte doek in de aanslag en hops de kamer door... Nu laat ik de boel de boel maar even want om het uur stof afnemen is niet te doen...

De ouwe bank wordt afgevoerd, dat was best sjouwen...Het nieuwe bankstel staat te pronken (voor hoelang blijft het zo mooi ?)Alleen in de keuken moet er nog een stuk behangen worden en dat had ik beloofd te doen, alleen geen datum genoemd :)
Oh ja, ik moet ook nog even 7 gordijnen omzomen, die hangen keurig gestreken aan de nieuwe rail maar de zomen nog... da's nog best een karwei, ik denk dat ik daar volgende week rustig aan ga beginnen...Ondertussen zijn de haakperikelen voor Sighet klaar, dat is nu afgesloten, alleen 't spul nog wegbrengen... en dan op naar het volgende project : lapjes haken/breien voor een stichting in zeeland die er dekens van maakt en 't spul naar Polen brengt voor bejaarden en gehandicapten tehuizen... leuk om tussendoor te doen...

 
Alle spulletjes voor Sighet bij elkaar...


M'n tasjesproject is ook aardig op weg, ben aan 't vijfde tasje begonnen, twee zijn er klaar, gevoerd en wel, ik moet alleen volgende week even op de markt zoeken naar een paar leuke knopen die erbij passen en dan eind mei afleveren in Amersfoort... en dan kan ik voor mezelf weer iets gaan doen... Ik ben al begonnen met 't haken van een omslagdoek/sjaal, donkerblauw...

Gister zag ik bij de buren een kat op het dak naast de schoorsteen, ik denk dat daar een nest merels of spreeuwen zit... Best eng zo'n beest zo hoog te zien zitten, ik vraag me alleen af hoe hij er gekomen is...

 
Hij werd steeds lastig gevallen door een aantal vogels die hem er weg wilde hebben...

Vandaag een rustig dagje gehad, Bas is uit logeren bij Melvin, die gaan we vanavond ophalen en dan heeft hij nog een weekje vakantie... Zaterdag lekker naar Amersfoort, schone zus is jarig geweest en dat moet wel even gevierd worden... En verder ? Nog geen vaste plannen, we gaan wel zien wat er op ons pad komt...

Greetz voor nu
Geen opmerkingen: