maandag 27 mei 2013

Zondag's dagje

Gisteren zijn we in Heiloo geweest om de spulletjes af te leveren voor "Vrienden van Sighet". Het liep allemaal een beetje raar want de twee mensen die de stichting draaiende houden, werden op het moment dat wij er waren, geridderd door de burgemeester van Alkmaar. Chantal (hun dochter) had dit geregeld als een verrassing voor het vele werk wat ze al jaren lang doen voor de stichting. Dus echt een momentje hadden we niet en daardoor ook helaas geen foto's kunnen maken. Ik hoop dat ik nog iets van Chantal hoor over de spullen die we ingeleverd hebben...

Vandaar zijn we op weg gegaan naar Amersfoort, via Castricum waar we heel even een bezoekje gebracht hebben aan de zee,en 't ouwe dorp Bakkum, waar we de verleiding niet konden weerstaan en toch even een frietje gehaald hebben op 't plein... Lekker even een hartig hapje...

In Amersfoort heb ik de tasjes afgeleverd, Marion was er tevreden over, ze vond ze mooi en dat was de bedoeling... en ik heb er wat aan verdiend ! Luus heeft lekker gekookt en rond een uur of negen zijn we weer op huis aan gegaan...

Vandaag heb ik het lekker rustig aan gedaan, heerlijk in het zonnetje zitten haken vanmiddag en Bas heeft lekker zijn huiswerk zitten maken in de tuin. Ik heb zelfs met de mannen in de tuin gegeten en da's zeldzaam, meestal vind ik het te warm in 't zonnetje maar nu viel het mee...

Morgen ga ik strijken, heb ik mezelf beloofd... en m'n krat katoentjes wisselen voor m'n wolletjes want die groeien uit hun krat en aangezien de katoentjeskrat groter is.....

Oh ja, m'n blauwe trui schiet ook al op, ik ben inmiddels beland bij het voorpand... nog niet op de helft maar wel bijna...

Voor nu : Greetz Mamouna


Geen opmerkingen: