woensdag 26 juni 2013

Op stap geweest...

Vanmorgen begon de dag voor mij goed, voor Bas en manlief iets minder... Manlief was weer in slaap gevallen nadat hij zijn wekker had uitgezet... Niet slim, maar dit kan iedereen overkomen !

Na veel gehaast en gedoe besloot manlief Bas met de auto naar school te brengen wat mij eigenlijk wel goed uitkwam omdat ik na school naar mijn handwerkwinkeltje wilde gaan. Bas vindt het dan altijd leuk om even mee te gaan (waarom weet ik niet, hij vindt het gezellig, zegt hij...)

Om kwart over drie in de auto gehupst en richting school, Bas opgepikt en naar Conny gereden...
Gelukkig had ze de juiste katoentjes nog : oudroze ! En laten er nu drie oubollige bolletjes Durable in dezelfde doos liggen ! IN KLEUR ! Die zie je niet veel meer tegenwoordig in de winkel... (ja, ik weet dat je ze hier en daar nog op internet kan bestellen maar da's de sport niet) Conny heeft ze in de uitverkoop en zo kun je nog eens leuk een bolletje op de kop tikken...


En ze had toevallig een boekje liggen waar ik het met Carla over had gehad van 't weekend :


Dit zijn de speelgoedjes die erin staan... Ik ben van plan
om er een aantal van te gaan haken voor kindjes in Roemenië en Polen... Lijkt me een ideaal karweitje voor in de vakantie...
Ik heb vanavond lekker niet gekookt... De heren hebben een pizza gehaald en voor mij een portie tagliatelle meegenomen. Was weer lekker voor een keer...
Moos en Floris hebben ook weer samen gegeten :


Floris durfde niet zo goed van de trap af te komen om naast Moos te zitten dus dan maar onderste boven eten... Het duurde ook niet lang hoor... Ik heb Floris zijn eten maar weer op 't oude plekje op de trap gezet en toen ging hij weer verder met eten... Voor Moos is het wel goed op deze manier, dan eet hij tenminste... Het komt nogal eens voor dat meneer niet eten wil omdat hij zijn extra stukje vlees mist...

En dat was de dag van vadaag... Nu lekker niets doen voor de tv... Nou ja, haken dan... :)

Greetz en nog een fijne avond !Geen opmerkingen: