dinsdag 25 juni 2013

Over strijk, verf en nog meer...
Een tijdje terug was ik begonnen met het verven van m'n tuinkastje en ben toen tot de helft gekomen... Nou zat ik van 't weekend (zondag) te denken dat ik het eigenlijk maar eens af moest maken, maar ja... de zin ontbrak me even... Gisteren ontbrak de zin ook nog omdat ik druk aan het haken was en vandaag ?

 Jaaaaah, de zin is er !

Dus fluks de schuur in en de verf en kwast opgezocht en aan de slag...

Ik ben eigenlijk eerst begonnen met 't hartje wat aan de schuurdeur hangt, dat vond ik niet echt opvallen en dat moest anders... :Is het niet mooi geworden ? Het staat prachtig op de deur... Het is jammer dat ik van manlief verder niets aan het schuurtje mag verven, het had zo leuk geweest om ook het raamkozijn en de dakrand blauw te maken, helaas... 

Tussen de bedrijven door onze 'HOT DOG' nog even op de foto gezet, die kan het niet laten... Zodra de zon er is, moet hij erin liggen... waar dan ook !Sinds kort staat op het kastje in de gang een bootje... Jaaah, een bootje... Om de post in te doen...
Vroeger legden we de post op de tafel en als we die gezien hadden, verdween hij op 't boekenplankje en later naar het archief boven... De boekenplankjes zijn verdwenen met de verherbouwing en toen zaten we met de post !

Ik had ooit voor de kerst twee van deze bootjes gekocht met wat kerstrommel erin, een heeft er voor de kerst bij pa's urn gestaan en de ander stond hier... Later had ik ze beide in huis en stonden ze eigenlijk niets te doen tot ik het idee kreeg om de grootste te gebruiken als postmandje... 't Was wit... Nu blauw *LOL*
En dan te bedenken dat de hal zonnebloemgeel met wit is... ach, de trap is blauw, dus past het prima...

Aaaah ! ! Wat ruikt dat lekker als je al bradende een stukje aan het schrijven bent, ik krijg acuut trek !
Zo, even de jus van gister erbij gedaan met wat water dan kan het nu gaar worden...


Oh ja, deze kwam ik ook nog tegen en had toch nog het verfblik in mijn hand dus ook maar een klein kleurtje gegeven ! (Ik ben een gevaar met verf als ik eenmaal de geest heb !)

Tja, toen vond ik dat jullie ook wel mee mogen genieten met de dingen die ik zo af en toe doe, dus even de camera gepakt om wat foto's te maken en kon ik het niet laten om de vijver er ook bij te betrekken...
Nee, niet om te verven !


Zo ziet het er op het moment uit in 'kikkerperspectief'...


En bij deze foto krijg ik schrijf neigingen over kikkers en kabouters en elfjes en ................

Ik vraag me wel af of ik veel duiven met blauwe pootjes ga zien, want de plank zat nog niet in de verf of er zat al een duif op de rand... *gein* ... Nou moet ik wel zeggen dat het grondverf is met een kleurtje erdoor dus in 't zonnetje is het zo droog...

Nu vergeet ik bijna te vermelden dat ik een mand leeg gestreken heb tussen de verfbedrijven door...
En NIET gehaakt ! ! ! 

Greetz Mamouna


Geen opmerkingen: