donderdag 19 december 2013

Huisbreuk en boomgeluk...


waar oh waar is sam ?
als je heel goed kijkt, zie je één oog...
recht of scheef, slapen doet hij toch wel !


 De kerstboom is behangen met ballen en slingers, een kleine foto impressie :

zonder flits, beetje blauw
zonder flits, beetje blauw


ook zonder flits, beetje rood

zonder flits, beetje witBovenstaande foto's heb ik bewust gemaakt zonder flits... vond ik eigenlijk wel mooi zo... in werkelijkheid is het minder blauw dan op de foto... *grijnz*, vooral ook omdat de halogeen dan aan is... 
Deze heb ik vanmorgen bij daglicht gemaakt, zo zie je het toch iets beter... ! Ik moet zeggen dat ik niet van plan was een blauw/zilveren boom te maken, het kwam zo uit... en eigenlijk ben ik er best tevreden mee... Op naar de feestdagen !


Greetz Mamouna
Geen opmerkingen: