dinsdag 31 december 2013

Jaarwisseling


En wat doe je dan op oudejaarsavond ?
Nou gewoon, televisie kijken, naar die melige programma's zoals : Wie ben ik en wat later naar 'Ik hou van Holland', eigenlijk net zo irritant als 'Wie ben ik'

Tja, ik loop dan maar wat heen en weer tussen de keuken en de kamer met worst, kaas en wat andere hapjes, je moet toch wat als je niet van dat soort programma's houdt

En dan is het straks 12 uur en na de 'verplichte' wensen en zoenen gaan de mannen naar buiten, vuurwerk kijken en ik blijf lekker binnen om vanachter de ruiten te kijken naar al dat geld wat afgeschoten wordt en mijmeren over hoe het vroeger thuis was en de laatste keren met mijn ouders erbij

Vroeger werd er op nieuwjaarsdag gekeken naar het skischansspringen en het nieuwjaarsconcert, maar da's oubollig tegenwoordig, dat hoort niet meer in deze tijd
Laat ik dat nou wel leuk vinden ! Dus mochten jullie me morgen zoeken, zit ik voor de televisie met (uiteraard) een haakwerkje en een kop koffie, te genieten van het concert en het springen der skiërs

Daarna gaan we de schoonfamilie vereren met een bezoekje om de beste wensen te brengen en de traditionele nieuwjaarssalade te eten

Vooralsnog wens ik iedereen een hele fijne jaarwisseling en kijk uit met vuurwerk !
Greetz Mamouna

Geen opmerkingen: