dinsdag 24 december 2013

Stippen

Ik heb de eerste helft af ! Yes, aan elkaar gehaakt en wel !

De stippendeken voor polen... en 't is nog steeds leuk om stippen te haken... Ik heb voor mezelf witte, hardblauwe wol gekocht en ik hoop dat ze binnenkort de mooie donkerblauwe variant weer hebben bij de wibra... Ik wil dus ook een stippendeken voor mezelf gaan haken... Heerlijk voor op de bank... 

Manlief komt net naar beneden en zegt tegen me : goh, ik zie dat je je deken af hebt, leuke foto...
Ik reageer niet echt en toen pas zag hij dat de deken naast de laptop lag !
Zo zie je hoe een scherm de aandacht trekt, zei ik toen...

Een beetje schaapachtig grinnekend vertrok hij weer naar boven om de hond 'even' in bad te doen... De hond is het hier niet geheel mee eens... maar wat moet dat moet zo af en toe...

Dus heb ik zometeen een hond in huis rondrennen, die denkt dat hij droog wordt als hij maar rondjes blijft rennen... En wat je ook zegt tegen hem, stoppen doet hij echt niet ! 
Gelukkig dat hij gauw moe wordt en vervolgens een half uur zichzelf heerlijk smakkend droog gaat liggen likken in zijn mand... tot groot (on)genoegen van mij, ik moet het aanhoren... *grijns*

En dan gaan de heren boven heerlijk naar een ouderwetse klucht kijken die manlief heeft opgenomen, zo een met Piet Bambergen en aanverwante medespelers... Ik ga intussen de keuken en de vloer een laatste poets geven zodat de familie morgen zich kan spiegelen in zowel de tegels in de keuken als in de vloertegels...

Fijne avond iedereen !
Greetz mamounaGeen opmerkingen: