vrijdag 18 juli 2014

Bietjesstamppot, zwembad en waterlelies...

Het is tropisch warm buiten vandaar dat ik binnen zit *grijnz*...

De heren zitten op het moment van een zomerstamppot bietjes te genieten aan de tuintafel en ik zit binnen op de bank met 't bord op schoot... De voordeur staat open dus het tocht lekker door !

Manlief was lekker vroeg thuis vanmiddag en we besloten om alsnog het bad vol te laten lopen in de tuin...
Ik zeg nu wel we, maar Marco heeft het werk gedaan... En toen moesten de heren erin, wat toch nog wel even koud was...Bas zit z'n nieuwe Duck pocket te lezen en de knie in beeld is van Marco die liever niet in plaatje op facebook wil... Dus de foto maar hier in m'n blog geplakt...En een nieuw record !
7 waterlelies tegelijk open !


Mooi he ? Ik vind het nog steeds wat hebben en 't is dat ik weet dat ze 's nachts niet open zijn, anders zou het me niet verwonderen als er elfjes zouden dansen...

Greetz en fijne avond !
Mamouna
Geen opmerkingen: