vrijdag 24 april 2015

De laatste dagen bezig geweest met het afmaken van deze knakker...
Ik had ooit het oranje hoofd gehaakt voor een ander beest maar 't beviel me niet en het gele lijf was weer voor een ander beest en ook dat werd het niet...
Dan moet je het even laten liggen en komt de inspiratie plots vanzelf...

Voor de grap had ik ooit drie draden katoen bijeen gedaan en een bolletje van gemaakt, ik heb geen idee meer waarvoor maar 't kwam nu goed van pas... Hoedje van gehaakt en op de oranje bol gezet... Dat stond wel grappig... Toen kwam ik de gele bol weer tegen met een opening van hier tot tokio, de oranje bol kon er totaal in... Idee : draad door de bovenkant rijgen en aanrimpelen, vastzetten aan de oranje bol en hoppa ! beest geboren... Maar wel zonder armen en benen... Hm, de denktank in en kleine vleugels en twee tenige poten gemaakt...

En zo heb je weer een ander beest staan... en was je weer even van de straat...

Greetz
Mamouna

Geen opmerkingen: