donderdag 23 april 2015

Hops,

Ik ben heel lang niet meer geweest, gewoon veel te druk gehad met haken, facebook en veel andere dingen... De feestdagen zijn inmiddels allang achter de rug, de nieuwe komen er al bijna aan :), dus daar hebben we het niet meer over...

De haakkoorts is nog steeds niet over, ik haak me suf voor polen en blijf het leuk vinden,.. M'n interesse is inmiddels iets verschoven, van dekens naar grote knuffels haken en vooral zelf knuffels aanpassen : een beetje van dit en een beetje van dat patroon en je hebt een heel nieuw beest... zo leuk om te doen...

Ik ben inmiddels met 't gezin bij Corrie geweest om een mega bende af te leveren die weer naar polen kan... daarvoor twee zakken vol bij Lenie opgehaald... en Corrie was er weer blij mee...

Met het gezin gaat het goed, Bas doet het nog steeds lekker op school, is verslaafd aan Minecraft en nog steeds Mario fan... Marco heeft inmiddels zijn tweede boek uitgebracht : 'Raadsels rond Dordt' wat in Dordrecht in diverse winkels te koop ligt..., ik moet zeggen dat het best lekker loopt... *trots*

Nu mijn eigen boek nog eens afmaken... zit aan het eind, weet zelfs hoe het afloopt maar krijg het niet op papier... tja, zal nog wel eens komen...

Ik hoop dat ik wat vaker ga bloggen, lees : tijd vrijmaak om te bloggen *grijnz*

Voor nu greetz,
Mamouna

Geen opmerkingen: